Agenda jeugdevenementen
Datum
Voor wie
Omschrijving

Juni
Zaterdag 22 juni 2024
O12


Wolvenpot 
Al sinds 2010 organiseert Hockeyvereniging HIC dit gezellige O12 toernooi!

Een superleuk 1 daags recreatief hockeytoernooi voor jongens en meiden in O-12 in 11-tallen. We delen de poules in op sterkte. Natuurlijk is het leuk om met je eigen team mee te doen, maar lukt het niet om met je hele eigen team te komen? Kijk of je samen met een ander team van je club een team kunt vormen.
Naast het toernooi zelf, kun je meedoen aan ons traditioneel Spijkerbroekhangen en bij mooi weer de buikglijbaan. Ook staat de "raad hoeveel dropjes" droppot er weer!

Dit moet je verder weten over editie 2024:

Wanneer/waar
Zaterdag 22 juni 2024 op de accommodatie van Hockeyvereniging HIC te Amstelveen.

Tijden
Welkom vanaf 9.00 uur. Het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen.

Begeleiding
Elk team ontvangen we graag met 2 begeleiders (1 coach én 1 EIGEN scheidsrechter, die de eigen wedstrijden fluit). Uiteraard kun je zelf bepalen of de begeleiders halverwege afgewisseld worden, maar zijn er meer de 2 begeleiders de hele dag aanwezig, dan dient er voor de 3e of 4e begeleiders bijbetaald te worden.
Er is professionele EHBO aanwezig.

Kleding in thema
Als thema voor het toernooi hebben we dit jaar dieren. Kom zo origineel mogelijk verkleed als jouw favoriete dier. Ieder team staat vrij om te kiezen wat hij wil. Voor het origineelst verklede team is er een prijs.

TIP!! Denk bij het kiezen van jouw dier goed na over de originaliteit, het is erg lastig om je te onderscheiden als je het 5e team bent dat als leeuw verkleed komt!

Neem reservekleding en eventueel badkleding mee. Bij mooi weer hebben we de buikglijbaan staan en traditioneel kun je ook meedoen aan het Spijkerbroek hangen (blijf je niet hangen dan val je in het water :-) )!

Kosten
De kosten zijn €208,- voor het gehele team en is voor maximaal 13 spelers en inclusief 2 begeleiders. Elke extra speler of begeleider kost € 16,- pp.
Voor dit bedrag krijg je lunch, limonade en een snack.

Aanmelding
Na je inschrijving via de site, ontvang je binnen een bevestiging (check ook je spambox) en minimaal twee weken voor aanvang van het toernooi ontvang je de laatst informatie.

Heb je nog vragen, mail dan naar hicjeugdevenementen@gmail.com

Heel graag tot in juni!

HIC Jeugd Events

zondag 30 juni 2024
allen


Sixes Familie-Vrienden toernooi 2024!
Voor familie, vrienden en andere aanverwanten 

Wat en wanneer
Sixes Familie toernooi voor familie & vrienden
Zondag 30 juni
van 11.00 - avond

Teams en tenue
Een team heeft een zelfverzonnen naam en bestaat uit minimaal 6 spelers. Het team mag groter zijn, maar je speelt steeds 6 tegen 6 met maximaal 2 volwassenen per keer. Er mag een onbeperkt aantal reserves meedoen. Neem ook niet HIC leden op in je team, iedereen is van harte welkom!
Je teamtenue kan qua originaliteit variëren van ‘allemaal hetzelfde shirt' tot een complete verkleedpartij. Je maakt kans op een prijs voor originaliteit!

Wedstrijden
Je speelt 6 tegen 6 op een klein veld. Om iedereen op zijn manier lekker te laten hockeyen hebben we een paar categorieën.
Maak voor vooraf de juiste keuze voor de categorie die bij jullie team past:

 

1. KIDS & CO
Voor KIDS in de 1e jaars E&F-leefijd én jonger die spelen met papa's en mama's, ooms en tantes, opa's en oma's etc.
Strengere regels voor ouderen. Het 10-meter gebied is het domein van de kinderen! Lol voor kinderen staat centraal.

2. FAMILY & FUN
Voor iedereen vanaf 10 jaar (of 2e jaars E) die gezelligheid het belangrijkste vindt of misschien nog niet zo goed kan hockeyen.

3. FANATHICS
Voor de teams die gezelligheid natuurlijk heel belangrijk vinden, maar eigenlijk echt willen hockeyen en winnen en meerdere spelers hebben uit de hogere HIC teams.

Kosten


Deelnemer tot 16 jaar € 15,-

Deelnemer vanaf 16 jaar € 17,50
 

Programma 
Aanmelden en ophalen programma / vouchers voor borrel en eten

11.00 Ontvangst Sixes teams

11.30 Start Sixes Wedstrijden 

16.00 Borrel 

17.00 BBQ

Eind vd avond: gezellig opruimen met z'n allen (vele handen maken licht werk)

Inschrijven
Schrijf je in via de site. Je ontvangt een mail (check ook je spambox) en maak je het inschrijfbedrag (aantal maal <16 jaar €15,- danwel > 16 jaar €17,50) naar NL45 RABO 0300 5805 17 t.n.v. HIC Hockey o.v.v. je teamnaam.
Pas daarna is je inschrijving definitief. De organisatie zal ontvangst van het bedrag en dus de inschrijving per mail bevestigen.

Heel graag tot zondag 30 juni!

Namens de SIXES organisatie

Heb je nog vragen mail dan naar hicjeugdevenementen@gmail.com 


Juli
Zaterdag 13 & zondag 14 juli 2024
O14


"Hockey is Cool" O14 toernooi

Al jaren organiseert Hockeyvereniging HIC het "Hockey is Cool" toernooi voor O-14. Een fantastisch 2-daags toernooi met een gezellige BBQ met DJ en overnachting in (eigen) tentjes op ons terrein!

Het is een een superleuk recreatief hockeytoernooi voor jongens en meiden uit de O-14. Lukt het niet om met je hele eigen team te komen? Kijk of je samen met een ander team van je club een team kunt vormen.

Dit moet je weten over de editie 2024:

Wanneer/waar
Zaterdag 13-14 juli 2024 op de locatie van Hockeyvereniging HIC te Amstelveen.

Tijden
Inloop vanaf 9.00 uur. De wedstrijd start om 9.30 uur. De wedstrijden zijn rond 16.30 uur afgelopen. Daarna volgt de gezellige BBQ met DJ. De volgende dag zijn er nog wedstrijden, lunch en natuurlijk de prijsuitreiking. Het toernooi zal zondag rond 15 uur afgelopen zijn.

Thema
Het toernooithema van dit jaar is de Olympische Spelen. Kom zo origineel mogelijk verkleed als jouw
‘favoriete’ (verkleed)land. Ieder team staat vrij om te kiezen wat hij wil. Voor het meeste origineel verklede
team is er een originaliteitsprijs!
TIP!! Zorg bij het kiezen van je land goed op de originaliteit, het is lastig om je te onderscheiden als je het 5e team bent dat als oranje leeuw verkleed komt! :-)

Begeleiding

Elk team (minimaal 11 spelers) moét het gehéle weekend begeleid worden door minimaal 2 begeleiders van 18 jaar of ouder. Je kunt als team ook regelen dat halverwege 2 begeleiders worden afgewisseld zodat ouders niet de hele dag aanwezig hoeven te zijn. Zijn er 4 tegelijkertijd dan moeten er kosten in rekening worden gebracht voor deze extra begeleiders.
Elk team levert voor elke eigen wedstrijd 1 scheidsrechter. Dit mag uiteraard één van de begeleiders zijn.

Overnachting:
Deelnemers en begeleiding overnachten in zélf meegebrachte tenten.

NIX:
Zeer belangrijk! Het toernooi is geheel rook en alcoholvrij! De organisatie behoudt zich het recht op alcoholbezit en –gebruik te controleren.

Toezicht:
Op zaterdag en op zondag is er professionele EHBO aanwezig. Gedurende de nacht zorgen wij voor bewaking op het terrein.

Kosten
Het toernooi is inclusief 2x lunch, BBQ, limo, snackje en ontbijt. De kosten zijn €650,- voor het team tot 13 spelers, incl twee begeleiders. Elke extra speler is €50 extra. Elke extra begeleider is €25,- extra.

Aanmelding
Na je inschrijving via de site, ontvang je een bevestiging (check ook je spambox). Let op, mocht het zijn dat we je team niet lijken te kunnen indelen omdat er voor die sterkte te weinig andere teams zijn, dan nemen we zsm contact op. Maar over het algemeen komen we er wel uit.

Heb je nog vragen, mail dan naar hicjeugdevenementen@gmail.com

Heel graag tot dan!

HIC Jeugd Events


Click hier om de agenda op de HIC site te openen